навчання проєкт розвиток

Академія дипломатії для дівчат 2.0

Сейчас читают: 573
womo.ua

Незалежно від того, чим ми займаємось та що вивчаємо, дипломатія та міжнародні відносини стали невід’ємною частиною нашого життя з 24 лютого 2022.

Від подій на міжнародній арені залежить наше теперішнє і майбутнє Постає запитання: як розібратись у тому хаосі, що відбувається у цій сфері, і не втратити контроль над своїм життям, особливо якщо «міжнародні відносини» не є «справою всього твого життя» і твоя спеціальність звучить по-іншому?

Проєкт “Girls Diplomatic Academy 2.0 / Академія дипломатії для дівчат 2.0” — це інструмент, завдяки якому дівчата 17-21 років з різним життєвим досвідом можуть отримати експертні знання та навички, які допоможуть їм в майбутньому активно долучитись до сфери формальної та неформальної дипломатії, стати у ній змінотворицями, а також розвинути стійкість до дезінформації та маніпуляцій Якими є складові проєкту? 10 практично-орієнтованих онлайн-зустрічей з крутими спікерками, спілкування з представницями дипломатичного корпусу України, а також інтерактивні активності на командотворення Добірки додаткових ресурсів з кожної теми Постійне спілкування та підтримка в спільному чаті Навчальний візит до Києва для найбільш старанних випускниць проєкту Конкурс ініціатив випускниць проєкту, спрямованих на залучення людей з різноманітним досвідом до сфери формальної та неформальної дипломатії та громадського активізму Менторська, організаційна та фінансова підтримка в реалізації 3 найкращих ініціатив Можливість взяти участь у стажуванні у міжнародній організації/представництві міжнародної організації в Україні упродовж 1 місяця Про що ми будемо говорити у рамках проєкту? Вступ до дипломатії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA