місто Софія Сериалы что посмотреть Бриджертоны місто Софія

5 класних фільмів та серіалів для тих, кому сподобалися «Бріджертони»

Сейчас читают: 873
cosmo.com.ua

Серіал «Бріджертони» не припиняє бити рекорди. Він вже став найуспішнішим на платформі Netflix. Глядачів захопило світське життя дворянських часів.

Усі ми прагнемо якнайшвидше пережити пандемію, одягнути найкращу сукню і веселитися на всі 100%. Якщо тобі сподобався серіал так само, як і нам, пропонуємо ще кілька стрічок зі схожим сюжетом: «Велика», 2020 (The Great) У серіалі йдеться про юну красуню Софію Августу Фредеріку, яка зовсім скоро покине батьківщину і вирушить до Росії, щоб стати дружиною імператора Петра ІІІ.

Софія вірить, що, ставши імператрицею, зможе покращити життя місцевих жителів. Та коли вона дізнається, що її чоловік зовсім не думає про долю Росії, а лише розважається у компанії коханок та алкоголю, Софія вирішує взяти все у свої руки. «Фаворитка», 2018 (The Favourite) Події стрічки розгортаються в Англії, у 18 столітті.

Це історія королеви Анни та її придворних. Коли до палацу прибули герцогиня Мальборо та її молодша сестра Ебігейл, тут стало дуже неспокійно… «Війн

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA