люди Нео

10 сенсів Наді Дорофєєвої

Сейчас читают: 396
vogue.ua

Кожна людина складається з безлічі сенсів – саме вони роблять нас нами, а у кризові часи стають нашими внутрішніми опорами – наповнюють, надихають, змінюють та допомагають рухатися далі.

Це можуть бути певні етапи життя, події, історії, люди, все, що є важливим саме для нас. Власні сенси DOROFEEVA втілила у піснях нового альбому, який випустила на початку осені, і зобразила у трьох візуальних символах: серце, вогонь та квітка.

Артистка поділилася з нами 10 сенсами, що наповнюють її життя сьогодні. Візуально “сенси” відчула та зробила студія Антона Белінського, креативний директор власного бренду одягу Антон Белінський, Антон виступив артдиректором зйомки й разом з DOROFEEVA створив серію фоторобіт – нові образи, новий вимір, нові сенси…All you need is love – це один з найважливіших сенсів, який в нас ніхто не відбере і який тримає нас за будь-яких обставин.

Свідомо приймати та аналізувати все, що відбувається, працювати над собою і вчитися жити “тут і зараз”Мати справу, яка робить тебе щасливою.

Об этом же в других изданиях
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA