Нео

ЗСУ знищили скупчення військової техніки ''кадировців'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 615
goneva.net.ua

ЗСУ знищили ангар з військовою технікою «кадировців». Останні самі виклали запис, на якому показали згорілі вантажівки. Судячи з картини ураження, прилетіли в приміщення доволі потужні снаряди, не виключено, що від РСЗВ.

В районі окупованого міста Токмак Запорізької області ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони третього січня влучили по місцю концентрації особового складу та військової техніки російських окупантів.   Як наслідок, знищено та поранено близько вісімдесяти інтервентів. Про це сьогодні в вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України, оприлюдненому на офіційній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

Між Токмаком і найближчою вільною територією близько двадцяти п’яти кілометрів. Це робоча відстань для високоточних великокаліберної ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню типу HIMARS.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Нідерланди про винищувачі F-16 для України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Чому Путін так поспішає зробити "народною" загарбницьку війну проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA