Нео

ЗСУ завдали удару по VIP-шпиталю ''кадирівців'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 415
goneva.net.ua

Українські військові завдали точкового удару по шпиталю загарбників в окупованій Кадіївці на Луганщині. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

Відомо, що в окупованій Кадіївці на Луганщині російські військові обладнали VIP-шпиталь в профілакторії машинобудівного заводу.

До цього часу, він був секретним, адже лікували там винятково «кадирівців». Точкового удару по окупантах українські бійці завдали у суботу, 21 січня. «Вчора було завдано удару по колишньому профілакторію машинобудівного заводу високоточною зброєю.

Знедавна російські окупанти зробили з нього VIP шпиталь в якому лікувалися виключно кадирівці. Більше не будуть», – зазначають бійці. Нагадаємо, минулої доби, 21 січня, бійцям ЗСУ вдалося знищити десятки одиниць ворожої техніки та ліквідувати ще 600 окупантів.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Нідерланди про винищувачі F-16 для України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Чому Путін так поспішає зробити "народною" загарбницьку війну проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA