Mary Kay Нео Mary Kay

Знайомимось з б'юті-новинкою від Mary Kay — суперзволожувальна помада у 8 трендових відтінках

Сейчас читают: 581
beauty.ua

Бальзам для миттєвого зволоження чи помада, яка відмінно пасує до твого образу? З новинкою від Mary Kay тобі більше не доведеться обирати.

Миттєве зволоження, насиченість кольору та легкість нанесення. Нова ультразволожувальна помада для губ Mary Kay зволожує, мов бальзам, та дарує насичений, але легкий фініш.

Розкішні відтінки – насичені й збалансовані, вдалі як у яскравих варіаціях, так і у палітрі витончених нюдів. Формула помади відрізняється пластичністю текстури й активно живить та піклується про губи, забезпечуючи миттєве зволоження та живлення.Суперзволожувальна помада від Mary Kay – це повний спектр найприємніших емоцій для твоїх губ та 8 нових трендових відтінків.

Вишукане поєднання комфорту, стійкості та догляду у маленькому тюбику, який завжди можна мати під рукою.Шукайте подробиці за посиланням.Фото: прес-служба Mary Kay

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA