Євген Малолєтка Сша New York місто Маріуполь місто New York журналістки кадри Євген Малолєтка Сша New York місто Маріуполь місто New York

За кадри з Маріуполя: троє українських журналістів здобули Пулітцерівську премію

Сейчас читают: 211
womo.ua

Троє українських журналістів стали лауреатами цьогорічної Пулітцерівської премії — найпрестижнішої нагороди у медіа. Про це йдеться на сайті Пулітцерівської премії.

Українські фотографи Євген Малолєтка та Мстислав Чернов здобули Пулітцерівську премію за знімок із Маріуполя.

Нагороду також присудили відеопродюсерці Василисі Степаненко. Читайте також: Вбивство у прямому ефірі: в США юнак застрелив журналіста і 9-річну дівчинку Також у межах співпраці з агенцією Аssociated Press їх відзначили «за служіння суспільству». Читайте також: Ув’язнені іранські журналістки отримали Всесвітню премію ЮНЕСКО Окрім того, премію отримала команда The New York Times за висвітлення російських звірств у Бучі.

У складі команди працював український фотокореспондент Стас Козлюк. The post За кадри з Маріуполя: троє українських журналістів здобули Пулітцерівську премію appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA