України Володимир Зеленський Ілон Маск люди Нео України Володимир Зеленський Ілон Маск

Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною 2022 року

Сейчас читают: 766
vogue.ua

Журнал ТІМЕ оголосив найвпливовіших людей 2022 року – переможцем став Президент України Володимир Зеленський, за якого проголосувала більшість читачів видання.

Друге та третє місця посіли також небайдужі до України люди – підприємець Ілон Маск та прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

Замикають п'ятірку – медичні працівники, які продовжують боротися з ковідом, та Джо Байден. "Коли у лютому російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну, Зеленський – артист, який не мав політичного досвіду до обрання президентом України у 2019 році, був викинутий на світову арену та зміг згуртувати навколо себе лідерів для підтримки України", – йдеться у статті.

З моменту повномасштабного вторгнення журнал кілька разів поміщав українського Президента на обкладинку. Повний список найвпливовіших людей року в TIME обіцяють опублікувати 23 травня, коли редактори його остаточно сформують..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA