Нео

Вночі росіяни посилено атакували Україну дронами-камікадзе » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 384
goneva.net.ua

У ніч з 31 грудня 2022 на 1 січня 2023 року російські окупанти атакували Україну безпілотниками-камікадзе іранського виробництва "Shahed-131/136". Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

В результаті бойової роботи, протиповітряною обороною Повітряних Сил у взаємодії з ППО інших складових Сил оборони України знищено 45 ударних.

БпЛА. Тринадцять у 2022-му і 32 вже у 2023-му році. "Зіпсувати свято українцям не вийшло!", - говориться у повідомленні.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У РФ прийняли нові недолугі закони щодо міжнародно визнаних територій України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Британія розглядає варіант передачі Україні танків Challenger 2 » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У ЗСУ спростували заяву росіян про ''помсту за Макіївку'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA