Срср люди Нео Срср

У Києві відкривається виставка про паралелі між злочинами СРСР та росії

Сейчас читают: 383
vogue.ua

15 червня на Михайлівській площі відкриється виставка «Комунізм = Рашизм», яка продемонструє паралель між злочинами СРСР та сучасної росії.

Проєкт ініціював Архів національної пам’яті України. Виставку створено на основі архівних документів з Львівської, Житомирської, Миколаївської, Вінницької, Волинської областей, сучасних світлин та задокументованих злочинів сьогоднішньої російської армії.

Виставка «Комунізм = Рашизм» демонструє на конкретних історіях знищених людей, що криваві методи росії не змінилися ще з минулого століття.

За наочний приклад узято 15 історій українців з XX та XXI століть, які постраждали від комуністичного та рашистського режимів. "У часи повномасштабного наступу росії на Україну ми ще раз переконалися – непроговорене минуле, без правильно та справедливо розставлених акцентів, рано чи пізно призведе до біди", – кажуть в Архіві національної пам’яті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA