Дженніфер Еністон Дженніфер Еністон

Серіал «Ранкове шоу» з Дженніфер Еністон та Різ Візерспун продовжили на третій сезон

Сейчас читают: 660
cosmo.com.ua

Чудова новина для всіх фанатів та фанаток серіалу «Ранкове шоу» — Apple TV+ продовжив шоу на третій сезон. В головних ролях й надалі залишатимуться Дженніфер Еністон (Алекс Леві) та Різ Візерспун (Бредлі Джексон), а ось шоураннер проекту зміниться — замість Керрі Ерін цю посаду обійме Шарлотта Стаудт, відома за шоу «Картковий будиночок» та «Батьківщина».  «Було захоплююче спостерігати, як «Ранкове шоу» набирає сили протягом останніх двох сезонів, досліджуючи актуальні сюжетні лінії, які викликали резонанс у глядачів у всьому світі.

Ми з нетерпінням чекаємо, що Шарлотта придумає для цих екстраординарних персонажів, та продовжимо з радістю спостерігати за магією, яку Дженніфер, Різ та наш вражаючий акторський склад продовжать привносити в захоплюючий світ ранкового телебачення», — зазначив програмний директор Apple TV+ Метт Черніс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA