злочини Нацполіція війна в Україні

Сексуальна експлуатація жінок: у Броварах викрили сутенерку

Сейчас читают: 716
womo.ua

Поліція Київщини затримала 32-річну сутенерку з Броварів, яка створила незаконний бізнес з надавання послуг сексуального характеру.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Київській області. Зазначається, що жінка використовувала уразливий стан дівчат, які опинилися в скрутному матеріальному становищі, та шантажуючи їх змушувала працювати повіями.

Сутенерка орендувала квартиру, де працівниці надавали сексуальні послуги. Читайте також: В Уганді запровадили смертну кару за гомосексуалізм: реакція ООН Читайте також: Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович оголосила сухе голодування: реакція МЗС України Слідчі, за процесуальним керівництвом прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру за фактом сутенерства [ч.

2 ст. 303 ККУ]. Максимальний термін покарання – 7 років позбавлення волі. The post Сексуальна експлуатація жінок: у Броварах викрили сутенерку appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA