люди Нео документальний фільм

Сценарист «Карткового будинку» Бо Віллімон зніме документальний фільм про воєнні злочини військ рф у Бучі

Сейчас читают: 110
cosmo.com.ua

Сценарист «Карткового будинку» Бо Віллімон зніме документальний фільм про воєнні злочини військ рф у Бучі. За інформацією, опублікованою на офіційній сторінці Бучанської міської ради у Facebook, сценарист приїхав до України, щоб зібрати необхідні матеріали. «Драматург хоче розповісти усьому світу правду про геноцид українців та героїчний опір українського народу», — повідомили представники міської ради звільненого міста.

Нагадаємо, українські військові звільнили Бучу від російських окупантів 31 березня. Поспішно відступаючи, окупанти не встигли знищити докази своїх злочинів проти мирного населення — у звільненому місті продовжується ексгумація тіл людей, закатованих і вбитих російськими військовими за час окупації.

Наразі у місті виявили 403 тіла мирних мешканців. «Вони не змогли перемогти нашу армію, тому вбивали звичайних людей», — зазначив 17-річний свідок «бучанської різанини».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA