Украина Україна бренд благодійність колекція війна в Україні Украина Україна

«Поле і небо»: нью-йоркський бренд Hudson Wilder створив патріотичну серію чашок на підтримку України

Сейчас читают: 292
womo.ua

Нью-йоркський бренд Hudson Wilder, що спеціалізується на посуді, створив лімітовану серію чашок Lotta у кольорах українського прапору.

Про це повідомляється на сайті Hudson Wilder. Чашки жовтого кольору з синіми ручками в комбінації кольорів «Поле і небо» виготовлені з термостійкого скла.

Придбати їх можна онлайн або на виставці-фандрейзингу «Додому» у студії-шоурумі Hudson Wilder у Нью-Йорку. Читайте також: Міла Йовович написала вірш про Україну, щоб підтримати благодійний проєкт «Love Letter to Ukraine» Усі кошти з продажу лімітованої колекції будуть передані проєкту CO-HATY урбаністичної лабораторії Metalab, волонтери якої перетворюють покинуті гуртожитки й дитячі садочки в Україні на пристойне житло для переселенців.

The post «Поле і небо»: нью-йоркський бренд Hudson Wilder створив патріотичну серію чашок на підтримку України appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA