Казимир Малевич Украина Україна биография художники Музей Казимир Малевич Украина Україна

Казимира Малевича визнали українським художником: подробиці

Сейчас читают: 949
womo.ua

Амстердамський музей Стеделік визнав видатного художника-авангардиста ХХ століття Казимира Малевича українським митцем. Про це повідомляє The Art Newspaper.

Команда амстердамського музею ухвалила таке рішення на підставі того, що Малевич народився 1879 року в Києві, коли місто входило до складу Російської імперії.

Раніше в музеї Малевич був представлений як російський художник. Читайте також: Міла Йовович написала вірш про Україну, щоб підтримати благодійний проєкт «Love Letter to Ukraine» Читайте також: Названі українські фільми, які отримали нагороди на Берлінале Зазначимо, що музей Стеделік не перший заклад, який визнав раніше російського митця українським.

Музей мистецтв Метрополітен у Нью-Йорку визнав Іллю Рєпіна, Івана Айвазовського, Архипа Куїнджі українськими художниками. The post Казимира Малевича визнали українським художником: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA