Україна украинские дизайнеры Poustovit Україна

Бренд POUSTOVIT представив хустку, присвячену Україні

Сейчас читают: 622
vogue.ua

Український бренд POUSTOVIT представив аксесуар, зроблений під час повномасштабної війни. Флористичні візерунки та поезія Ліни Костенко з'єдналися на шовковій хустці - речі, що символізує боротьбу і незламність українського народу.

На хустці можна побачити безсмертні твори видатної української поетеси Ліни Костенко: тут і сповнений гірких спогадів про війну "Мій перший вірш, написаний в окопі", волелюбний "Крила" та пронизаний любов'ю до рідної землі "Усе моє, все зветься Україна".

Дозвіл на використання кожного з цих віршів було надано поетесою особисто. Віршовані рядки прикрашають зображення квітів мімози – символу весни і надії, а в жовто-блакитному обрамленні хустки заховано послання "Віримо в Україну".

30% від кожного продажу хустки будуть відправлені на потреби української армії та гуманітарну допомогу цивільним, які її потребують..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA